Книги » Новинки » Толлак Інґеборґи
Толлак Інґеборґи
Fb2

Книга Толлак Інґеборґи Туре Ренберг скачать fb2

Назва: Електронна книга Толлак Інґеборґи
ISBN: 978-966-448-034-2
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: Tollak til Ingeborg
Кількість сторінок: 168
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Толлак Інґеборґи fb2

Короткий зміст книги Толлак Інґеборґи - Туре Ренберг

Толлак — чоловік, повністю зітканий із протиріч: гордий, лютий, сповнений злості, пристрасний та меланхолійний. Він день за днем проклинає світ, який давним-давно втратив для нього сенс. І день за днем подумки розмовляє з дружиною Інґеборґою, яка загадково зникла багато років тому.
Його завжди називали Толлаком Інґеборґи. Тепер її нема, а ким він є без неї? Чоловіком, який помирає? Тим, кого ненавидять власні діти? Тим, хто опікується Отто, або Оддо-дурником, як його називають сусіди? Чи тим, хто має страшну таємницю, яку міг би (мав би?) сховати разом із собою в домовині?
Усі таємниці будуть розказані. Але чи хоч комусь стане від того краще?
Цей роман балансує на межі між трилером та історією кохання, сповіддю і свідченнями.
Книгу видано за фінансової підтримки NORLA. На сторінці ви можете завантажити книгу Толлак Інґеборґи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Толлак Інґеборґи належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Туре Ренберг повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Толлак Інґеборґи - Туре Ренберг
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Валентин
Валентин
18 серпня 2024 20:22
Книга Толлак Інґеборґи "Туре Ренберг" вражає глибоким проникненням у людську психіку та складними стосунками персонажів. Авторка майстерно поєднує емоційний заряд з потужними образами природи, створюючи унікальну атмосферу. Ця історія залишає по собі слід і спонукає до роздумів про життя та вибір.
Правовласникам