Книги » Новинки » Зараз щось як розкажу! Весела книжка чудес та історій
Зараз щось як розкажу! Весела книжка чудес та історій
Fb2

Книга Зараз щось як розкажу! Весела книжка чудес та історій Слава Свiтова скачать fb2

Назва: Електронна книга Зараз щось як розкажу! Весела книжка чудес та історій
ISBN: 978-966-448-011-3
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 200
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Зараз щось як розкажу! Весела книжка чудес та історій fb2

Короткий зміст книги Зараз щось як розкажу! Весела книжка чудес та історій - Слава Свiтова

«Зараз щось як розкажу! Весела книжка чудес та історій» — збірка зворушливих і смішних казок на сучасний лад від Слави Світової з яскравими ілюстраціями Олександра Шатохіна.
Тут дівчатка хочуть бути пожежницями, а не принцесами, справжні лицарі не бояться бути вразливими й проявляти емоції, привиди не завжди страшні та лихі, а й самі можуть усього боятися, як і феєчки не всі милі й тендітні, а часом дуже навіть грізні й геть не в гуморі. На сторінках цієї книжки казкові герої шукають себе та свою половинку, знаходять друзів і кохання, вчаться дослухатися до власних бажань та мріяти (навіть якщо з їхніх мрій сміється увесь хлів!), сміливо ламаючи всі казкові стереотипи про себе. На сторінці ви можете завантажити книгу Зараз щось як розкажу! Весела книжка чудес та історій в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Зараз щось як розкажу! Весела книжка чудес та історій належить до жанру Дитячі казки і міфи. Електронна книга автора Слава Свiтова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Зараз щось як розкажу! Весела книжка чудес та історій - Слава Свiтова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Анна
Анна
18 серпня 2024 21:44
Книга "Зараз щось як розкажу! Весела книжка чудес та історій" Слави Світової вражає своїм легким стилем і неперевершеним гумором. Автор майстерно поєднує фантазію з життєвими ситуаціями, створюючи яскраві образи та захоплюючі сюжети. Ця книга стане чудовим супутником для тих, хто любить сміятися і поринати у світ незвичайних історій.
Правовласникам