Книги » Новинки » Стражниця сонця
Стражниця сонця
Fb2

Книга Стражниця сонця Мая Люнде скачать fb2

Автор: Мая Люнде
Назва: Електронна книга Стражниця сонця
ISBN: 978-966-679-993-0
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: Solvokteren
Кількість сторінок: 200
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Стражниця сонця fb2

Короткий зміст книги Стражниця сонця - Мая Люнде

Юна Лілея росте й змінюється, а природа навколо незмінна, така як завжди. Дівчинка майже не пам’ятає сонця — її світ дощовий і темний. І ніщо не хоче рости в мокрій землі та у вічній сутіні. Лілея живе з дідусем, який працює в теплиці й дбає про те, щоби в селі були овочі й фрукти. Дівчинці суворо заборонено входити до теплиці, та одного дня вона порушує заборону... і натрапляє на таємну стежину в ліс, яка може все змінити! У лісовій гущавині, за чорними стовбурами дерев, вона відкриває інший, квітучий, світ. Лілеї доведеться побороти безмірний страх, щоби знайти любов і радість, а ще — повернути надію на весну.
«Снігова сестричка» започаткувала фентезійну серію про пори року норвезької письменниці Маї Люнде з дивовижними ілюстраціями Лізи Айсато. «Стражниця Сонця» продовжує її, водночас це самостійна історія — неймовірна й чарівна оповідь для дітей і дорослих, яку можна читати всією сім’єю.
Переклад здійснено за фінансової підтримки NORLA. На сторінці ви можете завантажити книгу Стражниця сонця в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Стражниця сонця належить до жанру Казки. Електронна книга автора Мая Люнде повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Стражниця сонця - Мая Люнде
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
18 серпня 2024 22:22
"Стражниця сонця" Мая Люнде – це вражаючий роман, який сплітає в собі глибокі емоції та важливі екологічні теми. Авторка майстерно створює атмосферу, що переносить читача в часі, змушуючи задуматися про наше місце в природі. Ця книга захоплює своєю красою та актуальністю, залишаючи по собі тривожний, але необхідний посил.
Правовласникам