Книги » Новинки » Колір повітря
Колір повітря
Fb2

Книга Колір повітря Абдо Вазен скачать fb2

Назва: Електронна книга Колір повітря
ISBN: 978-617-7654-96-3
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Анетти Антоненко
Кількість сторінок: 104
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Колір повітря fb2

Короткий зміст книги Колір повітря - Абдо Вазен

Тринадцятирічний Басем живе з великою родиною у невеличкому селі на півдні Лівану. Він росте допитливим і чуйним хлопцем, залюбленим у природу рідного краю. Через вроджену сліпоту Басем пізнає світ по-особ­ливому, покладаючись на інші чуття, і мріє знайти своє місце у ньому. Коли кузина Зейнаб починає читати йому вголос, він відкриває для себе книжки, а ще виявляє любов до навчання і талант до слова.
Одного дня Басемове життя кардинально змінюється: він має покинути село і родину й поїхати у спеціалізовану школу для дітей з вадами зору в Бейруті.
У романі «Колір повітря» сучасний ліванський письменник Абдо Вазен через історію Басема описує різні аспекти життя підлітків, забарвлені культурно-соціальною специфікою ліванського суспільства: пошук себе, порозуміння з однолітками, стосунки у сім’ї, перше кохання тощо. На сторінці ви можете завантажити книгу Колір повітря в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Колір повітря належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Абдо Вазен повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Колір повітря - Абдо Вазен
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дмитро
Дмитро
19 серпня 2024 04:00
"Колір повітря" Абдо Вазена — це вражаюча історія, що порушує важливі соціальні теми через призму людських доль. Автор майстерно поєднує поетичний стиль з глибокими емоціями, що змушує замислитися над питаннями ідентичності та належності. Ця книга залишає після себе гірку, але важливу істину про світ, у якому ми живемо.
Правовласникам