Книги » Новинки » Шпигунське виховання
Шпигунське виховання
Fb2

Книга Шпигунське виховання Раян Гілзберґ, Христина Гілзберґ скачать fb2

Назва: Електронна книга Шпигунське виховання
ISBN: 978-617-7933-63-1
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo Publishing
Кількість сторінок: 280
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Шпигунське виховання fb2

Короткий зміст книги Шпигунське виховання - Раян Гілзберґ, Христина Гілзберґ

Усі ми любимо кіно про шпигунів. Бонд, Нікіта, Керрі Метісон, містер і місис Сміт… Яскраві особистості, кожен зі своїм неповторним шармом… Але що нам відомо про їхніх дітей? І взагалі, чи здатен роз­відник бути хорошим батьком або матір’ю?
На щастя, наразі ми маємо принаймні пару людей, які можуть нам відповісти. Це колишні співробітники ЦРУ — Христина і Раян Гілзберґ. Вони поставилися до своєї батьківської ролі аж так відповідально й творчо, що вирішили задіяти у своїх методах виховання багато з того, чого навчилися на роботі в ЦРУ… Мабуть, ви подумали, що ці добродій та добродійка виховують нове покоління шпигунів? А от і ні. І близько не так.
Ця книжка допоможе не тільки виховувати дітей, а й навчити їх дбати про власну безпеку та радіти життю. І, як виявляється, для цього найліпше годяться ті самі навички, які прищеп­люють шпигунам в їхніх навчальних центрах. Чому? А тому, що вони працюють! На сторінці ви можете завантажити книгу Шпигунське виховання в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Шпигунське виховання належить до жанру Виховання і педагогіка. Психологія для батьків. Електронна книга автора Раян Гілзберґ, Христина Гілзберґ повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Шпигунське виховання - Раян Гілзберґ, Христина Гілзберґ
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
19 серпня 2024 00:33
"Шпигунське виховання" Раяна і Христини Гілзберґів - це захопливий путівник у світ розумових стратегій і тактик, які можуть бути корисними не лише для юних шпигунів, а й для всіх, хто прагне розвинути критичне мислення. Книга вдало поєднує навчання з елементами гри, що робить процес пізнання веселим і інтерактивним. Чудовий вибір для батьків, які хочуть зацікавити своїх дітей у навчанні!
Правовласникам