Книги » Новинки » Де, коли й чому виникли герби? Вступ до візантійської геральдики Х—ХІІ ст.
Де, коли й чому виникли герби? Вступ до візантійської геральдики Х—ХІІ ст.
Fb2

Книга Де, коли й чому виникли герби? Вступ до візантійської геральдики Х—ХІІ ст. Олег Однороженко скачать fb2

Назва: Електронна книга Де, коли й чому виникли герби? Вступ до візантійської геральдики Х—ХІІ ст.
ISBN: 978-966-03-9944-0
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 314
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Де, коли й чому виникли герби? Вступ до візантійської геральдики Х—ХІІ ст. fb2

Короткий зміст книги Де, коли й чому виникли герби? Вступ до візантійської геральдики Х—ХІІ ст. - Олег Однороженко

Автор книги пропонує по-новому глянути на розвиток геральдики у країнах християнського Сходу, шукає відповіді на питання: постали ці ранньогеральдичні пам’ятки під впливом Заходу чи розвинулися на місцевому ґрунті? Із якого часу можна простежити їх існування? Чи становили вони певну систему, подібну до західної геральдики? Іншими словами — відколи зображення щитів на християнському Сході, й передусім у Візантії, набувають геральдичного характеру? У чому були подібні й чим різнилися знакові системи ромейського Сходу та латинського Заходу?
На ці й інші запитання, тісно пов’язані з проблемою походження геральдики, зроблено спробу дати відповіді в книжці. На сторінці ви можете завантажити книгу Де, коли й чому виникли герби? Вступ до візантійської геральдики Х—ХІІ ст. в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Де, коли й чому виникли герби? Вступ до візантійської геральдики Х—ХІІ ст. належить до жанру Середньовіччя. Електронна книга автора Олег Однороженко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Де, коли й чому виникли герби? Вступ до візантійської геральдики Х—ХІІ ст. - Олег Однороженко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
19 серпня 2024 02:11
Книга Олега Однороженка "Де, коли й чому виникли герби? Вступ до візантійської геральдики Х—ХІІ ст." є захопливим дослідженням, яке вдало поєднує історичний аналіз з глибоким розглядом символіки гербів. Автор детально розкриває еволюцію візантійської геральдики, що робить її корисною не лише для науковців, а й для ширшої аудиторії, зацікавленої в історії та культурі. Ця книга наповнена цікавими фактами та ілюстраціями, що робить читання приємним та пізнавальним.
Правовласникам