Книги » Новинки » Українська, що надихає. Говоримо й пишемо правильно
Українська, що надихає. Говоримо й пишемо правильно
Fb2

Книга Українська, що надихає. Говоримо й пишемо правильно Юлія Данчук скачать fb2

Назва: Електронна книга Українська, що надихає. Говоримо й пишемо правильно
ISBN: 978-617-00-4095-4
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Кількість сторінок: 127
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Українська, що надихає. Говоримо й пишемо правильно fb2

Короткий зміст книги Українська, що надихає. Говоримо й пишемо правильно - Юлія Данчук

Ця книжка в зручній і стислій формі довідника розширить і поглибить знання з української мови відповідно до вимог нової редакції Українського правопису (2019), а також сприятиме вдосконаленню усного й писемного мовлення. Видання допоможе вільно комунікувати, чітко, грамотно й невимушено висловлювати власні думки, а отже, презентувати себе в соціумі.
Для широкого кола читачів віком від 10+ — здобувачів загаль- ної середньої освіти й усіх, хто опановує українську мову задля самовдосконалення.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Українська, що надихає. Говоримо й пишемо правильно в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Українська, що надихає. Говоримо й пишемо правильно належить до жанру Домашнє читання. Електронна книга автора Юлія Данчук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Українська, що надихає. Говоримо й пишемо правильно - Юлія Данчук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
19 серпня 2024 02:33
Книга "Українська, що надихає" Юлії Данчук є чудовим путівником у світ сучасної української мови. Авторка майстерно поєднує корисні поради щодо мовлення та письма з натхненням, що спонукає читачів дбайливо ставитися до рідної мови. Рекомендую кожному, хто прагне вдосконалити свої мовні навички!
Правовласникам