Книги » Новинки » Дерево, яке стало Гітарою
Дерево, яке стало Гітарою
Fb2

Книга Дерево, яке стало Гітарою Наталя Короп скачать fb2

Назва: Електронна книга Дерево, яке стало Гітарою
ISBN: 978-617-8192-06-8
Мова: Українська
Видавництво: Наірі
Кількість сторінок: 16
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Дерево, яке стало Гітарою fb2

Короткий зміст книги Дерево, яке стало Гітарою - Наталя Короп

Коли найзвичайніше дерево з найзвичайнішого лісу мріє побачити світ, — його мрія здається нездійсненною. Але внутрішній дзвін лунає дедалі сильніше, і він приваблює чутливе серце Майстра, який завдяки своїм золотим рукам і вмінню може дерево зробити Гітарою. Проте лише жагуче внутрішнє звучання в цілковитій тиші музичного магазину зможе почути справжній Музикант. Тоді він обирає свою Гітару, аби ніколи з нею не розлучатися. Адже разом вони об'їдуть увесь світ, даруючи людям Музику. 
Книжка занурює читача в процес створення музичного інструмента, знайомить з дивами виникнення звуку, з його красою. Тема є цікавою як для музикантів, так і для тих, хто лише знайомиться з музикою; як для малюків, так і для їхніх батьків. На сторінці ви можете завантажити книгу Дерево, яке стало Гітарою в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Дерево, яке стало Гітарою належить до жанру Книги про тварин та рослини для дітей. Електронна книга автора Наталя Короп повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Дерево, яке стало Гітарою - Наталя Короп
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Людмила
Людмила
19 серпня 2024 05:55
«Дерево, яке стало Гітарою» Наталії Короп — це зворушлива історія, що вражає своїм поетичним стилем і глибокими роздумами про природу та людське життя. Авторка майстерно поєднує елементи фольклору і сучасності, створюючи унікальну атмосферу, що залишає після себе теплі спогади. Ця книга надихає на роздуми про зв’язок між людьми і природою, а також про силу творчості.
Правовласникам