Книги » Новинки » Смерть митця. Як творчі люди виживають у часи мільярдерів і технологічних гігантів
Смерть митця. Як творчі люди виживають у часи мільярдерів і технологічних гігантів
Fb2

Книга Смерть митця. Як творчі люди виживають у часи мільярдерів і технологічних гігантів Вільям Дерезевіц скачать fb2

Назва: Електронна книга Смерть митця. Як творчі люди виживають у часи мільярдерів і технологічних гігантів
ISBN: 978-617-8107-42-0
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo Publishing
Кількість сторінок: 368
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Смерть митця. Як творчі люди виживають у часи мільярдерів і технологічних гігантів fb2

Короткий зміст книги Смерть митця. Як творчі люди виживають у часи мільярдерів і технологічних гігантів - Вільям Дерезевіц

Глибоке дослідження відомого письменника й критика, володаря багатьох нагород Вільяма Дерезевіца — попередження про те, як цифрова економіка загрожує життю й роботі митців — музикантів, письменників, художників. Тобто тих, на кому тримається наша духовність і наше суспільство.
Є дві версії того, як живеться в цифрову епоху творчим людям. Перша походить із Кремнієвої долини. Згідно з нею, заробляти творчістю ще ніколи не було так легко. Якщо в тебе є ноутбук — маєш студію звукозапису. Користуєшся айфоном — маєш кінокамеру.
Інша версія належить самим творчим людям. Так, вони погоджуються, опублікувати можна все. Але хто за це заплатить? І ні, не кожен може бути митцем.
То хто ж тут має рацію? Є люди, які справді заробляють сьогодні творчістю. Як їм це вдається? Вільям Дерезевіц, відомий літературний критик і знавець сучасної культури, готовий відповісти на ці питання. На основі інтерв’ю з творчими людьми з найрізноманітніших мистецьких напрямків «Смерть митця» доводить, що перед нашими очима відбувається епохальна трансформація. В епоху Ренесансу були майстри, в ХІХ столітті — богема, у ХХ — професіонали, а в цифрову еру з’являється нова парадигма і вона змінює всі наші усталені уявлення про природу мистецтва й роль митця в суспільстві. На сторінці ви можете завантажити книгу Смерть митця. Як творчі люди виживають у часи мільярдерів і технологічних гігантів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Смерть митця. Як творчі люди виживають у часи мільярдерів і технологічних гігантів належить до жанру Соціальна філософія. Електронна книга автора Вільям Дерезевіц повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Смерть митця. Як творчі люди виживають у часи мільярдерів і технологічних гігантів - Вільям Дерезевіц
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
26 серпня 2024 20:11
Книга Вільяма Дерезевіца "Смерть митця" вражає глибоким аналізом викликів, з якими стикаються творчі люди в епоху мільярдерів і технологічних гігантів. Автор майстерно підкреслює, як комерціалізація мистецтва загрожує справжньому креативу, ставлячи під сумнів цінність індивідуального вираження. Читання цієї роботи спонукає до роздумів про місце мистецтва в сучасному світі та виклики, які стоять перед митцями.
Правовласникам