Книги » Новинки » Духовність молоді та її тінь
Духовність молоді та її тінь
Fb2

Книга Духовність молоді та її тінь Йоханнес Ґрайнер скачать fb2

Назва: Електронна книга Духовність молоді та її тінь
ISBN: 978-617-8192-03-7
Мова: Українська
Видавництво: Наірі
Кількість сторінок: 144
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Духовність молоді та її тінь fb2

Короткий зміст книги Духовність молоді та її тінь - Йоханнес Ґрайнер

З чим приходять у цей світ наші діти? Які нові імпульси, нові завдання приносять вони із собою? Спостерігаючи за молоддю, можна відчути, чого від нас хоче прийдешнє. Намагаючись запхати молоде покоління у нашу систему цінностей, ми заглушаємо в ньому те нове, що прагне увійти у світ і що виходить за рамки наших здібностей.
Усе має два боки, сама назва книжки «Духовність молоді та її тінь» говорить про це. То ми бажаємо цій новій духовності допомогти проявитися або ж, заглушаючи її, дати вийти на перший план її тіні, тим самим позбавляючи себе майбутнього? У цьому контексті у геть новому світлі постають такі поширені нині порушення, як гіпер­активність, синдром дефіциту уваги, легастенія, самоушкоджувальна поведінка тощо. Автор пропонує тренувати погляд на це нове, на ці нові здібності, навчатися відчиняти двері цьому прийдешньому. На сторінці ви можете завантажити книгу Духовність молоді та її тінь в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Духовність молоді та її тінь належить до жанру Духовна література. Електронна книга автора Йоханнес Ґрайнер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Духовність молоді та її тінь - Йоханнес Ґрайнер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Жанна
Жанна
19 серпня 2024 10:55
Книга Йоханнеса Ґрайнера "Духовність молоді та її тінь" вражає глибоким аналізом внутрішнього світу молоді та їхньої пошуки сенсу в сучасному житті. Автор вміло поєднує психологічні аспекти з філософськими роздумами, що робить текст надзвичайно актуальним і зрозумілим. Читання цієї книги спонукає до саморефлексії та відкриває нові горизонти для розуміння власної духовності.
Правовласникам