Книги » Новинки » Як максимально розкрити потенціал дитини
Як максимально розкрити потенціал дитини
Fb2

Книга Як максимально розкрити потенціал дитини Емануела Фаветті скачать fb2

Назва: Електронна книга Як максимально розкрити потенціал дитини
ISBN: 978-617-614-351-2
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Оригінальна назва: Bimbi al top. Guida pratica per far crescere al meglio tuo figlio
Кількість сторінок: 144
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Як максимально розкрити потенціал дитини fb2

Короткий зміст книги Як максимально розкрити потенціал дитини - Емануела Фаветті

"Як максимально розкрити потенціал дитини. Практичний посібник для батьків, які бажають виховати свою дитину якнайкраще" – повна назва книжки італійської стоматологині та популяризаторки науки Емануели Фаветті. Гіперактивні, тривожні, невгамовні, неуважні, закриті, самотні, нездатні зосередитися, особливо у школі: сьогодні наші діти піддаються рівню емоційного та соціального стресу, який у минулому годі було уявити. А ми не завжди вміємо відрізнити особистісну рису від порушення, а порушення – від захворювання. Навчімося робити це, щоби дати дітям змогу рости в якнайкращих умовах!
Книга з’явилася на світ українською мовою завдяки ідеї, старанням і фінансовій підтримці Ольги Косенко, лікарки-стоматолога-терапевта, лікарки-стоматолога-ортопеда, лікарки-ортодонта. На сторінці ви можете завантажити книгу Як максимально розкрити потенціал дитини в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Як максимально розкрити потенціал дитини належить до жанру Виховання і педагогіка. Психологія для батьків. Електронна книга автора Емануела Фаветті повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Як максимально розкрити потенціал дитини - Емануела Фаветті
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
12 серпня 2024 10:33
Книга Емануела Фаветті "Як максимально розкрити потенціал дитини" є надзвичайно цінним посібником для батьків і педагогів. Автор надає практичні поради та стратегії, які допомагають виявити і підтримати унікальні таланти кожної дитини. Читання цієї книги надихає на нові підходи в розвитку дітей та поглиблює розуміння їхніх потреб.
Правовласникам