Книги » Новинки » Математика. Підручник. 2 клас
Математика. Підручник. 2 клас
Fb2

Книга Математика. Підручник. 2 клас Оксана Онопрієнко, Світлана Скворцова скачать fb2

Назва: Електронна книга Математика. Підручник. 2 клас
ISBN: 978-617-09-5181-6
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Математика. Підручник. 2 клас fb2

Короткий зміст книги Математика. Підручник. 2 клас - Оксана Онопрієнко, Світлана Скворцова

Підручник створений за Типовою освітньою програмою, розробленою під керівництвом О. Я. Савченко. Підручник містить елементарні теоретичні відомості; візуальні опори у вигляді пам’яток, схем, зразків міркувань; системи завдань на актуалізацію опорних знань, створення проблемної ситуації та її розв’язання, первинне закріплення, формування вмінь і навичок, неперервне повторення. Авторська методична система, реалізована в підручнику, спрямована на формування в учнів навичок лічби та арифметичних обчислень, уміння працювати з математичними задачами, завданнями геометричного та логічного характеру.
До підручника запропоновано інтернет-підтримку на сайті interactive.ranok.com.ua: онлайн-тестування, електронну версію підручника для безкоштовного завантаження, методичну підтримку у формі авторських вебінарів.
Підручник призначений для учнів 2 класу закладів загальної середньої освіти. На сторінці ви можете завантажити книгу Математика. Підручник. 2 клас в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Математика. Підручник. 2 клас належить до жанру Математика. Електронна книга автора Оксана Онопрієнко, Світлана Скворцова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Математика. Підручник. 2 клас - Оксана Онопрієнко, Світлана Скворцова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Катерина
Катерина
19 серпня 2024 17:00
Підручник з математики для 2 класу від Оксани Онопрієнко та Світлани Скворцової вражає зрозумілими поясненнями та цікавими завданнями, які роблять процес навчання веселим і захоплюючим. Яскраві ілюстрації та практичні приклади допомагають дітям краще засвоювати матеріал і розвивати логічне мислення. Рекомендую цей підручник усім, хто прагне підготувати малюків до подальших математичних викликів!
Правовласникам