Книги » Новинки » Математика. 4 клас. Навчальний зошит. 2 частина
Математика. 4 клас. Навчальний зошит. 2 частина
Fb2

Книга Математика. 4 клас. Навчальний зошит. 2 частина Оксана Онопрієнко, Світлана Скворцова скачать fb2

Назва: Електронна книга Математика. 4 клас. Навчальний зошит. 2 частина
ISBN: 978-617-09-2101-7
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Математика. 4 клас. Навчальний зошит. 2 частина fb2

Короткий зміст книги Математика. 4 клас. Навчальний зошит. 2 частина - Оксана Онопрієнко, Світлана Скворцова

Зміст посібника відповідає вимогам навчальної програми з математики для 4 класу загальноосвітніх навчальних закладів (з урахуванням змін, затверджених наказом МОН України від 05.08.2016 р. № 948) і органічно поєднує функції підручника та зошита з друкованою основою.
Видання складається з трьох частин, кожна з яких містить тексти правил, зразки міркувань, завдання на актуалізацію опорних знань, створення проблемної ситуації та її розв’язання, первинне закріплення, формування вмінь і навичок, неперервне повторення. Кожна частина містить додаток «Працюю самостійно» для самостійної роботи учнів на уроках і вдома.
Матеріал посібника подано в цікавій і доступній формі з урахуванням психологічних особливостей четвертокласників.
До багатьох уроків запропоновано інтернет-підтримку, яка містить презентації до окремих тем (завдань), інтерактивні тести для контролю знань.
Призначено для учнів 4 класу загальноосвітніх навчальних закладів і вчителів початкових класів. На сторінці ви можете завантажити книгу Математика. 4 клас. Навчальний зошит. 2 частина в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Математика. 4 клас. Навчальний зошит. 2 частина належить до жанру Математика. Електронна книга автора Оксана Онопрієнко, Світлана Скворцова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Математика. 4 клас. Навчальний зошит. 2 частина - Оксана Онопрієнко, Світлана Скворцова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
20 серпня 2024 18:44
Книга "Математика. 4 клас. Навчальний зошит. 2 частина" авторів Оксани Онопрієнко та Світлани Скворцової є чудовим доповненням до навчального процесу. Зошит містить різноманітні завдання, які допомагають закріпити знання та розвинути логічне мислення учнів. Яскраві ілюстрації та зрозумілі пояснення роблять навчання цікавим та доступним для дітей.
Правовласникам