Книги » Новинки » Розгорнуте календарне планування. Жовтень. Середній вік
Розгорнуте календарне планування. Жовтень. Середній вік
Fb2

Книга Розгорнуте календарне планування. Жовтень. Середній вік Юлія Романова, Світлана Ванжа, О. Христоєва скачать fb2

Назва: Електронна книга Розгорнуте календарне планування. Жовтень. Середній вік
ISBN: 978-617-09-7476-1
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Розгорнуте календарне планування. Жовтень. Середній вік fb2

Короткий зміст книги Розгорнуте календарне планування. Жовтень. Середній вік - Юлія Романова, Світлана Ванжа, О. Христоєва

У посібнику подано перспективний та розгорнутий календарний плани організації освітньо-виховного процесу з дітьми середнього дошкільного віку. План укладено за блочно-тематичним принципом на один місяць, потижнево. Окрім основного матеріалу, видання пропонує сценарії заходів і твори художньої літератури, покликані полегшити роботу вихователя.
Посібник можна використовувати як робочий календарний план, у який необхідно вписувати індивідуальну роботу, трудову діяльність, роботу щодо попередження дитячого травматизму та роботу з батьками вихованців.
Видання призначене для працівників закладів дошкільної освіти. На сторінці ви можете завантажити книгу Розгорнуте календарне планування. Жовтень. Середній вік в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Розгорнуте календарне планування. Жовтень. Середній вік належить до жанру Дошкільне виховання. Електронна книга автора Юлія Романова, Світлана Ванжа, О. Христоєва повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Розгорнуте календарне планування. Жовтень. Середній вік - Юлія Романова, Світлана Ванжа, О. Христоєва
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Зоряна
Зоряна
20 серпня 2024 01:33
Книга "Розгорнуте календарне планування. Жовтень" від Юлії Романової, Світлани Ванжі та О. Христоєвої є безцінним інструментом для педагогів, які працюють зі середнім віком. Її детальне планування та різноманітні ідеї для активностей допомагають створити цікаве та змістовне навчальне середовище. Рекомендується всім, хто прагне вдосконалити свої методи викладання!
Правовласникам