Книги » Новинки » Розгорнуте календарне планування. Вересень. Середній вік
Розгорнуте календарне планування. Вересень. Середній вік
Fb2

Книга Розгорнуте календарне планування. Вересень. Середній вік Юлія Романова, Світлана Ванжа, Т. Христоєва скачать fb2

Назва: Електронна книга Розгорнуте календарне планування. Вересень. Середній вік
ISBN: 978-617-09-7423-5
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Розгорнуте календарне планування. Вересень. Середній вік fb2

Короткий зміст книги Розгорнуте календарне планування. Вересень. Середній вік - Юлія Романова, Світлана Ванжа, Т. Христоєва

У посібнику подано перспективний та розгорнутий календарний плани організації освітньо-виховного процесу з дітьми середнього дошкільного віку. План укладено за блочно-тематичним принципом на один місяць, потижнево. Окрім основного матеріалу, видання пропонує сценарії заходів і твори художньої літератури, покликані полегшити роботу вихователя.
Посібник можна використовувати як робочий календарний план, у який необхідно вписувати індивідуальну роботу, трудову діяльність, роботу щодо попередження дитячого травматизму та роботу з батьками вихованців.
Видання призначене для працівників закладів дошкільної освіти. На сторінці ви можете завантажити книгу Розгорнуте календарне планування. Вересень. Середній вік в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Розгорнуте календарне планування. Вересень. Середній вік належить до жанру Дошкільне виховання. Електронна книга автора Юлія Романова, Світлана Ванжа, Т. Христоєва повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Розгорнуте календарне планування. Вересень. Середній вік - Юлія Романова, Світлана Ванжа, Т. Христоєва
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам