Книги » Новинки » Театр ляльок. Картки-схеми. Для всіх вікових груп
Театр ляльок. Картки-схеми. Для всіх вікових груп
Fb2

Книга Театр ляльок. Картки-схеми. Для всіх вікових груп О. Тимофеєва скачать fb2

Назва: Електронна книга Театр ляльок. Картки-схеми. Для всіх вікових груп
ISBN: 9789667484033
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Театр ляльок. Картки-схеми. Для всіх вікових груп fb2

Короткий зміст книги Театр ляльок. Картки-схеми. Для всіх вікових груп - О. Тимофеєва

Комплект "Театр ляльок" створений відповідно до вимог державних документів про освіту, базового компоненту дошкільної освіти, діючих освітніх програм для навчальних закладів та програми з організації театралізованої діяльності в дошкільному навчальному закладі "Грайлик".
Комплект містить в собі 28 карток-схем для виготовлення персонажів театру ляльок, збірку сценаріїв лялькових вистав і поради щодо організації театралізованої діяльності, як в освітній установі, так і вдома.
Посібник "Театр ляльок" допоможе доповнити та розширити зміст роботи педагогів з питань організації театралізованої діяльності, сприятиме залученню родини до навчально-виховного процесу, наповнить і зміцнить розвивальне театрально-ігрове середовище.
Для педагогів, психологів, логопедів, керівників гуртків, студентів педагогічних закладів, батьків вихованців. На сторінці ви можете завантажити книгу Театр ляльок. Картки-схеми. Для всіх вікових груп в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Театр ляльок. Картки-схеми. Для всіх вікових груп належить до жанру Дошкільне навчання. Електронна книга автора О. Тимофеєва повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Театр ляльок. Картки-схеми. Для всіх вікових груп - О. Тимофеєва
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
20 серпня 2024 07:00
Книга "Театр ляльок. Картки-схеми" О. Тимофеєвої є чудовим посібником як для професіоналів, так і для початківців у світі лялькового театру. Яскраві ілюстрації та чіткі схеми роблять матеріал зрозумілим і доступним для всіх вікових груп, надихаючи на творчість і експерименти. Рекомендую всім, хто хоче зануритися в магію театру ляльок!
Правовласникам