Книги » Новинки » Брошка гімназистки
Брошка гімназистки
Fb2

Книга Брошка гімназистки Ольга Саліпа скачать fb2

Назва: Електронна книга Брошка гімназистки
ISBN: 978-966-03-9985-3
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 318
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Брошка гімназистки fb2

Короткий зміст книги Брошка гімназистки - Ольга Саліпа

Наталія Харюзова, директорка приватного жіночого пансіонату в Проскурові, понад усе мріє, щоб заклад отримав статус гімназії. Бездоганна репутація — запорука успіху в цій справі. Але провокації недругів усе можуть звести на пси. Пансіонат опиняється у центрі політичних злочинів, а сестра директорки тікає від її надмірної опіки з коханим.
Чи зможе Харюзова, що й сама опиняється під арештом, вистояти і здійснити свою мрію? І головне — хто ж у цій історії справді на її боці? На сторінці ви можете завантажити книгу Брошка гімназистки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Брошка гімназистки належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Ольга Саліпа повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Брошка гімназистки - Ольга Саліпа
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Володимир
Володимир
22 серпня 2024 03:22
Книга "Брошка гімназистки" Ольги Саліпи вражає своєю теплотою та щирістю, поринаючи читача в атмосферу юності і пошуків себе. Автор майстерно передає емоції героїнь, їхні мрії та переживання, що робить твір близьким та зрозумілим кожному. Це чудова історія про дружбу, перші закоханості та важливість самовираження.
Правовласникам