Книги » Новинки » Лепрекони
Лепрекони
Fb2

Книга Лепрекони Валентина Захабура скачать fb2

Назва: Електронна книга Лепрекони
ISBN: 978-617-679-672-5
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Лепрекони fb2

Короткий зміст книги Лепрекони - Валентина Захабура

Гадаєте, лепрекони — лише міфічні ірландські персонажі? А от і ні! Це жваві українські підлітки, які взувають до гімназії зелені черевики і називають себе спільнотою лепреконів. «Лепреконка» Наталя отримує листа від друга дитинства Антіна, і з нього довідується, що геть нічого не знає про людину, яка ще кілька років тому видавалася зрозумілою і найближчою.
Друзі-лепрекони потерпають від діставучих вчителів, які ні сіло ні впало можуть заборонити учням весну, від надмірної чи, навпаки, недостатньої батьківської уваги, від застарілих соціальних стереотипів. А ще — шукають себе, закохуються, хвилюються одне за одного й завжди готові прийти на допомогу і дати відсіч проблемам. Адже дружба — їхній найбільший скарб. На сторінці ви можете завантажити книгу Лепрекони в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Лепрекони належить до жанру Підліткова проза. Електронна книга автора Валентина Захабура повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Лепрекони - Валентина Захабура
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
3 вересня 2024 01:33
Книга "Лепрекони" Валентина Захабура вражає своєю непередбачуваністю та яскравими образами, які занурюють читача у світ казкових істот та захоплюючих пригод. Автор майстерно сплітає елементи фантастики з глибокими емоціями, створюючи неповторну атмосферу. Це справжня знахідка для любителів сучасної української літератури!
Правовласникам