Книги » Новинки » Ігрові вправи. Математика. 5-6 років
Ігрові вправи. Математика. 5-6 років
Fb2

Книга Ігрові вправи. Математика. 5-6 років Наталія Попова, Наталія Цепочко, Олена Котикова скачать fb2

Назва: Електронна книга Ігрові вправи. Математика. 5-6 років
ISBN: 978-966-67-2492-5
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Ігрові вправи. Математика. 5-6 років fb2

Короткий зміст книги Ігрові вправи. Математика. 5-6 років - Наталія Попова, Наталія Цепочко, Олена Котикова

Зошит «Ігрові вправи. Математика» (Мовлення, грамота; Логіка, пам'ять, увага; Письмо) для занять із дошкільником 5—6 років є частиною комплекту, спрямованого на комплексну підготовку дитини до вступу у 1 клас. Ефективна структура, доцільні умовні позначки, ігровий та багатоплановий характер вправ — ті відмінні особливості зошита, які сприяють правильній організації процесу підготовки. А цікаві вправи, веселі малюнки формують інтерес дошкільника до майбутнього навчання.
Призначено для вихователів, вчителів початкової школи, гувернерів, батьків та усіх, хто займається підготовкою дошкільника до вступу у школу. На сторінці ви можете завантажити книгу Ігрові вправи. Математика. 5-6 років в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ігрові вправи. Математика. 5-6 років належить до жанру Дошкільне навчання. Електронна книга автора Наталія Попова, Наталія Цепочко, Олена Котикова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ігрові вправи. Математика. 5-6 років - Наталія Попова, Наталія Цепочко, Олена Котикова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
22 серпня 2024 09:00
Книга "Ігрові вправи. Математика. 5-6 років" від Наталії Попової, Наталії Цепочко та Олени Котикової є чудовим ресурсом для малюків, які тільки починають знайомитися з математикою. Яскраві ілюстрації та цікаві завдання роблять навчання захопливим і веселим. Рекомендую батькам, які прагнуть розвивати математичні навички своїх дітей у ігровій формі!
Правовласникам