Книги » Новинки » English. Зошит-шаблон для початкової школи. 1-2 класи
English. Зошит-шаблон для початкової школи. 1-2 класи
Fb2

Книга English. Зошит-шаблон для початкової школи. 1-2 класи Тетяна Матвієнко, Лариса Пащенко скачать fb2

Назва: Електронна книга English. Зошит-шаблон для початкової школи. 1-2 класи
ISBN: 978-617-09-1353-1
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать English. Зошит-шаблон для початкової школи. 1-2 класи fb2

Короткий зміст книги English. Зошит-шаблон для початкової школи. 1-2 класи - Тетяна Матвієнко, Лариса Пащенко

Зошит-шаблон з англійської мови призначений для першого та другого років навчання у закладах загальної середньої освіти. Зошит відповідає типовим освітнім програмам Нової української школи, затвердженим МОН України.
Крім завдань на написання напівдрукованих і прописних літер, буквосполучень, слів він містить різноманітні завдання, які сприяють розвиткові та закріпленню навичок письма. Зразки літер подано з обох боків рядка — для дітей, що пишуть правою, і дітей, що пишуть лівою рукою. Після основної частини подано буквосполучення, слова, які містять ці буквосполучення, та словничок.
Зошит-шаблон призначений для використання учнями на уроках і для самостійної роботи. На сторінці ви можете завантажити книгу English. Зошит-шаблон для початкової школи. 1-2 класи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання English. Зошит-шаблон для початкової школи. 1-2 класи належить до жанру Викладання навчальних матеріалів. Електронна книга автора Тетяна Матвієнко, Лариса Пащенко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу English. Зошит-шаблон для початкової школи. 1-2 класи - Тетяна Матвієнко, Лариса Пащенко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юрій
Юрій
22 серпня 2024 09:55
"Зошит-шаблон для початкової школи" від Тетяни Матвієнко та Лариси Пащенко - це чудовий ресурс для дітей 1-2 класів, який робить вивчення англійської мови цікавим і доступним. Яскраві ілюстрації та інтерактивні завдання сприяють розвитку мовленнєвих навичок у дітей, а також стимулюють їхню творчість. Рекомендую для використання в класі та вдома!
Правовласникам