Книги » Новинки » The Woman in White
The Woman in White
Fb2

Книга The Woman in White Вільям Вілкі Коллінз скачать fb2

Назва: Електронна книга The Woman in White
ISBN: 978-966-03-9995-2
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 725
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать The Woman in White fb2

Короткий зміст книги The Woman in White - Вільям Вілкі Коллінз

«The Woman in White» is a novel by the outstanding English writer Wilkie Collins (1824—1889), a master of intrigue, who successfully combines the mysterious, detective and romantic in his works. The events of the novel take place in the 19th century. In Great Britain. It is based on a fascinating story about a crime, the secret of which is hidden behind the image of a mysterious woman dressed in a white dress.
«Жінка у білому» — роман видатного англійського письменника Вілкі Коллінза (1824—1889), майстра інтриги, який вдало поєднує у своїх творах таємниче, детективне та романтичне. Події роману розгортаються у ХІХ ст. в Англії. У його основі лежить захопливий сюжет про злочин, таємниця якого прихована за образом загадкової жінки, одягненої у білу сукню. На сторінці ви можете завантажити книгу The Woman in White в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання The Woman in White належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Вільям Вілкі Коллінз повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу The Woman in White - Вільям Вілкі Коллінз
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Жанна
Жанна
22 серпня 2024 19:33
"The Woman in White" Вільяма Вілкі Коллінза — це захоплюючий роман, що майстерно поєднує елементи готичного трилера і детективної історії. Автор створює складну мережу інтриг та загадок, заворожуючи читача з перших сторінок. Персонажі, з їхніми драматичними долями, залишають незабутнє враження і змушують замислитись над темами ідентичності та справедливості.
Правовласникам