Книги » Новинки » Жінка у білому
Жінка у білому
Fb2

Книга Жінка у білому Вільям Вілкі Коллінз скачать fb2

Назва: Електронна книга Жінка у білому
ISBN: 978-617-551-133-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 682
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Жінка у білому fb2

Короткий зміст книги Жінка у білому - Вільям Вілкі Коллінз

Вілкі Коллінз (1824—889) по праву вважається засновником англійського детектива і літературним учителем Артура Конан Дойла, Гілберта Честертона, Агати Крісті. Майстер інтриг і захоплюючого сюжету, він написав понад сто творів, які цікаві не тільки неоднозначністю персонажів, умінням розгадувати таємниці розкривати злочини, а й тонким англійським гумором, описом звичаїв доброї старої Англії. Шедеври Коллінза «Жінка у білому» і «Місячний камінь» перекладені на десятки мов, багаторазово екранізовані й дотепер улюблені читачами.
В основіроману «Жінка у білому» лежить драматичний сюжет про злочин, який було задумано і здійснено заради грошей. Події, описані у книжці відбуваються в Англії в 1850 році. Автор вдало поєднує детектив з любовною історією. Сер Персіваль Глайд ще в юності зробив підробку, щоб привласнити титул і маєток, які не належали йому за законом. Він запроторює свою дружину Лору під ім’ям померлої і дуже схожої на неї Анни Катерік до божевільні. Тепер ніщо не стоїть між ним і багатством його дружини... На сторінці ви можете завантажити книгу Жінка у білому в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Жінка у білому належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Вільям Вілкі Коллінз повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Жінка у білому - Вільям Вілкі Коллінз
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дмитро
Дмитро
16 серпня 2024 14:22
«Жінка у білому» Вільяма Вілкі Коллінза — це захоплюючий детективний роман, що майстерно поєднує елементи трилера і готичної драми. Автор вражає майстерністю створення атмосферних образів і складних персонажів, які сплітаються в інтригуючу історію про таємниці, зраду і справедливість. Читання цієї книги залишає після себе глибокий емоційний відгук і бажання дізнатися більше про долі героїв.
Правовласникам