Книги » Новинки » Прості речі. Вісім розмов з Адою Роговцевою
Прості речі. Вісім розмов з Адою Роговцевою
Fb2

Книга Прості речі. Вісім розмов з Адою Роговцевою Тетяна Терен, Анна Липківська скачать fb2

Назва: Електронна книга Прості речі. Вісім розмов з Адою Роговцевою
ISBN: 978-966-97615-8-3
Мова: Українська
Видавництво: Pabulum
Кількість сторінок: 264
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Прості речі. Вісім розмов з Адою Роговцевою fb2

Короткий зміст книги Прості речі. Вісім розмов з Адою Роговцевою - Тетяна Терен, Анна Липківська

“Прості речі” — це відверті діалоги великої акторки про її життя, родину, близьких людей, покликання, професію і країну з журналісткою Тетяною Терен і театральною критикинею Анною Липківською. В цих текстах перед нами постає не лише жива легенда українського театру та кіно, а й гранично щира жінка, якій випав непересічний життєвий шлях. У розмовах згадуються знакові події та відомі особистості нашої культури, які для Ади Роговцевої були і залишаються друзями чи колегами.
Книга-інтерв’ю буде цікава всім, хто захоплюється творчістю Ади Рогов-цевої та стежить за світом театру й кіно. На сторінці ви можете завантажити книгу Прості речі. Вісім розмов з Адою Роговцевою в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Прості речі. Вісім розмов з Адою Роговцевою належить до жанру Актори і акторки. Електронна книга автора Тетяна Терен, Анна Липківська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Прості речі. Вісім розмов з Адою Роговцевою - Тетяна Терен, Анна Липківська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
23 серпня 2024 07:44
"Прості речі. Вісім розмов з Адою Роговцевою" - це зворушливий та проникливий діалог, який відкриває нові грані життя видатної акторки. Тетяна Терен та Анна Липківська майстерно передають мудрість і щирість Ади Роговцевої, занурюючи читача в атмосферу тепла та розуміння. Книга залишає відчуття натхнення і спонукає переосмислити прості, але важливі речі в житті.
Правовласникам