Книги » Новинки » Як не проґавити таланти дитини? Поради батькам
Як не проґавити таланти дитини? Поради батькам
Fb2

Книга Як не проґавити таланти дитини? Поради батькам Людмила Турищева скачать fb2

Назва: Електронна книга Як не проґавити таланти дитини? Поради батькам
ISBN: 978-617-00-4079-4
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Кількість сторінок: 128
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Як не проґавити таланти дитини? Поради батькам fb2

Короткий зміст книги Як не проґавити таланти дитини? Поради батькам - Людмила Турищева

Книжка знайомить батьків з віковими особливостями розвитку дітей, допоможе дізнатися як розвивається їх дитина згідно віку, підкаже як покращити її розвиток, або вчасно звернутися до спеціалістів. Велика кількість цікавих практичних завдань, вправ, ігор, квестів, тестів, тощо допоможуть батькам вивчати, розвивати і підтримувати дитину на шляху її дорослішання від дошкільного до підліткового віку.
Для широкого кола читачів. На сторінці ви можете завантажити книгу Як не проґавити таланти дитини? Поради батькам в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Як не проґавити таланти дитини? Поради батькам належить до жанру Виховання і педагогіка. Психологія для батьків. Електронна книга автора Людмила Турищева повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Як не проґавити таланти дитини? Поради батькам - Людмила Турищева
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
23 серпня 2024 09:44
Книга Людмили Турищевої "Як не проґавити таланти дитини? Поради батькам" є чудовим путівником для батьків, які прагнуть виявити і розвинути таланти своїх дітей. Автор пропонує практичні поради та ідеї, які допомагають створити сприятливе середовище для творчості і самовираження. Читання цієї книги надихає і спонукає до активної участі у розвитку дитини.
Правовласникам