Книги » Новинки » Як навчити дитину читати
Як навчити дитину читати
Fb2

Книга Як навчити дитину читати Надія Малащенко скачать fb2

Назва: Електронна книга Як навчити дитину читати
ISBN: 978-617-95023-6-1
Мова: Українська
Видавництво: Вільний вітер
Кількість сторінок: 80
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Як навчити дитину читати fb2

Короткий зміст книги Як навчити дитину читати - Надія Малащенко

Видання «Як навчити дитину читати» створено для батьків, у яких є діти дошкільного віку. До видання ввійшли рекомендації щодо того, з якого віку навчати читанню, які навички і вміння розвивати в дитини, щоб полегшити навчання, які методи навчання використовувати у різні вікові періоди.
Автор детально пояснює, як крок за кроком, від простого до складного пройти з дитиною всі етапи освоєння літер і читання загалом. Для цього на сторінках видання, окрім теорії, подаються наочні схеми і таблиці.
Це видання допоможе батькам у правильній формі навчити дитину читати, не заплутуючи її і не створюючи дисонанс між домашнім і шкільним навчанням.
Автор дає відповіді на найпоширеніші запитання батьків щодо дитячого читання, вони допоможуть розібратись у цій темі і зробити процес навчання легким, цікавим та ефективним. На сторінці ви можете завантажити книгу Як навчити дитину читати в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Як навчити дитину читати належить до жанру Виховання і педагогіка. Психологія для батьків. Електронна книга автора Надія Малащенко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Як навчити дитину читати - Надія Малащенко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дмитро
Дмитро
25 серпня 2024 02:11
Книга Надії Малащенко "Як навчити дитину читати" є незамінним посібником для батьків, які бажають підтримати своїх дітей у цьому важливому етапі розвитку. Автор пропонує зрозумілі та практичні методи, які роблять процес навчання захоплюючим і доступним. Рекомендую всім, хто прагне допомогти своїй дитині полюбити читання!
Правовласникам