Книги » Новинки » Собака Баскервілів
Собака Баскервілів
Fb2

Книга Собака Баскервілів Артур Конан Дойл скачать fb2

Назва: Електронна книга Собака Баскервілів
ISBN: SMP2200000183668
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Оригінальна назва: The Hound of the Baskervilles
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Собака Баскервілів fb2

Короткий зміст книги Собака Баскервілів - Артур Конан Дойл

Один із найвідоміших і улюблених читачами творів, де головними героями є приватний детектив Шерлок Холмс та його друг доктор Вотсон. Неодноразово екранізований.
У роду Баскервілів існує одна моторошна родинна легенда, яку вони передають від покоління до покоління. Легенда ця оповідає про примарного собаку, який уночі переслідує всіх Баскервілів на болотах Грімпенської трясовини. До Шерлока Холмса звертається за допомогою доктор Джеймс Мортімер, сільський лікар. Його друг, баронет сер Чарльз Баскервіль, помер за таємничих обставин біля свого родового маєтку, що знаходиться в англійському графстві Девоншир поблизу Грімпенської трясовини. Усе вказувало на природну смерть, якби не вираз нелюдського жаху на обличчі у покійника… На сторінці ви можете завантажити книгу Собака Баскервілів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Собака Баскервілів належить до жанру Кіноромани і екранізації. Електронна книга автора Артур Конан Дойл повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Собака Баскервілів - Артур Конан Дойл
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
23 серпня 2024 14:22
«Собака Баскервілів» – це захоплюючий детективний роман Артура Конана Дойла, який вражає атмосферою та інтригуючим сюжетом. Історія містить чудово прописаних персонажів, а містичний елемент додає їй особливого шарму. Це класика, яка залишає незабутнє враження і спонукає до роздумів про природу страху і людських вчинків.
Правовласникам