Книги » Новинки » Друга пляма
Друга пляма
Fb2

Книга Друга пляма Артур Конан Дойл скачать fb2

Назва: Електронна книга Друга пляма
ISBN: SMP2200000183781
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Оригінальна назва: The Adventure of the Second Stain
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Друга пляма fb2

Короткий зміст книги Друга пляма - Артур Конан Дойл

Сам автор включив цю історію до свого списку «12 улюблених історій про Шерлока Холмса».
Прем'єр-міністр Великої Британії лорд Беллінджер і Трелоні Хоуп, державний секретар з європейських справ, звертаються до Холмса по допомогу у пошуках документа, який було вкрадено в домі Хоупа. Якщо документ розголосять, це може призвести до дуже тяжких наслідків для всієї Європи, навіть війни. Ніхто в будинку не знав про документ, навіть дружина секретаря.
Холмс починає розслідування з аналізу діяльності відомих іноземних шпигунів у Великобританії, і дізнається від доктора Вотсона, що одного з них, було вбито. Едуардо Лукас був зарізаний у своєму ж будинку. Холмс вважає, що це не випадково.


Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Друга пляма в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Друга пляма належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Артур Конан Дойл повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Друга пляма - Артур Конан Дойл
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам