Книги » Новинки » Маленький принц. Ілюстроване видання
Маленький принц. Ілюстроване видання
Fb2

Книга Маленький принц. Ілюстроване видання Антуан де Сент-Екзюпері скачать fb2

Назва: Електронна книга Маленький принц. Ілюстроване видання
ISBN: SMP2200000183545
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Оригінальна назва: Le Petit Prince
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Маленький принц. Ілюстроване видання fb2

Короткий зміст книги Маленький принц. Ілюстроване видання - Антуан де Сент-Екзюпері

«Маленький принц» стоїть окремо в творчості письменника-льотчика. Маленька книжка, що написана незадовго до загибелі Екзюпері, зовсім не схожа на інші книжки-казки. «Дитяча» казка Екзюпері мудра і людяна. А її автор не тільки поет, але і філософ.
Малюнки до книги виконані самим автором, й не менш славні, ніж сама книга. Важливо, що це не просто ілюстрації, а органічна частина твору в цілому: сам автор і герої казки весь час посилаються на малюнки і навіть сперечаються про них.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Маленький принц. Ілюстроване видання в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Маленький принц. Ілюстроване видання належить до жанру Казки. Електронна книга автора Антуан де Сент-Екзюпері повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Маленький принц. Ілюстроване видання - Антуан де Сент-Екзюпері
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марина
Марина
23 серпня 2024 17:11
«Маленький принц» Антуана де Сент-Екзюпері – це вічна історія про дружбу, любов і сенс життя, що здатна зворушити серце читача будь-якого віку. Ілюстроване видання наповнене чарівними малюнками, які підкреслюють глибину та ніжність тексту. Ця книга залишає після себе теплі спогади та запрошення заглянути у власну душу.
Правовласникам