Книги » Новинки » Маленький принц. Листи та публіцистика
Маленький принц. Листи та публіцистика
Fb2

Книга Маленький принц. Листи та публіцистика Антуан де Сент-Екзюпері скачать fb2

Назва: Електронна книга Маленький принц. Листи та публіцистика
ISBN: 978-966-03-7615-1
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Маленький принц. Листи та публіцистика fb2

Короткий зміст книги Маленький принц. Листи та публіцистика - Антуан де Сент-Екзюпері

Твори відомого французького письменника, поета, професійного льотчика Антуана де Сент-Екзюпері (1900—1944) раз у раз привертають увагу сучасного читача, бо сповнені майже містичного перегуку з нашим днем: вони пояснюють, звідки ми вийшли й куди прийшли. У своїй творчості письменник спромігся порушити такі питання, що сьогодні набули абсолютної значущості: прогрес і його ціна, панування техніки й розплата за це, ризик та відповідальність, сенс людського життя...
Філософська казка «Маленький Принц» (1943), що представлена у цьому виданні стала підсумком життєвого досвіду письменника і була перекладена понад 180 мовами світу.
Крім «Маленького принцу» у видання включені маловідома у нас публіцистика та листи. На сторінці ви можете завантажити книгу Маленький принц. Листи та публіцистика в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Маленький принц. Листи та публіцистика належить до жанру Збірники есе і кореспонденція. Електронна книга автора Антуан де Сент-Екзюпері повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Маленький принц. Листи та публіцистика - Антуан де Сент-Екзюпері
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Валентин
Валентин
15 вересня 2024 19:00
«Маленький принц. Листи та публіцистика» — це надзвичайно зворушлива та глибока книга, яка розкриває не лише світ дитячої наївності, але й складні філософські питання дорослого життя. Антуан де Сент-Екзюпері вміло поєднує простоту дитячих мрій з мудрістю, яка залишається актуальною в будь-яку епоху. Читання цих листів залишає світло в душі і підштовхує до роздумів про справжні цінності.
Правовласникам