Книги » Новинки » Про тебе справжню. 50 уроків до свого мінливого тіла
Про тебе справжню. 50 уроків до свого мінливого тіла
Fb2

Книга Про тебе справжню. 50 уроків до свого мінливого тіла Марава Ібрагім скачать fb2

Назва: Електронна книга Про тебе справжню. 50 уроків до свого мінливого тіла
ISBN: 978-617-8012-00-7
Мова: Українська
Видавництво: #книголав
Оригінальна назва: The Girl Guide
Кількість сторінок: 224
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Про тебе справжню. 50 уроків до свого мінливого тіла fb2

Короткий зміст книги Про тебе справжню. 50 уроків до свого мінливого тіла - Марава Ібрагім

Які питання турбують дівчат-підліток? Та безліч, бо саме у цей період багато змін відбувається – змінюється тіло, змінюється мислення, перші закоханості і стосунки. Не про все спитаєш у батьків. Добре мати старшу порадницю, довсідчену подругу, щоб разом пройти один з найважливіших етапів дорослішання без стресу і дискомфорту. Нею може стати і книжка «Про тебе справжню». Це 50 ілюстрованих уроків з усвідомленого і щасливого дорослішання.
Зокрема тут можна прочитати про те, як вибрати перший бюстгалетр, що варто знати про перше місячне, як доглядати за шкірою обличчя, як дати раду з надмірним потовиділенням, що робити, коли доводиться носити брекети, а ще, як харчуватись, як рухатись, скільки спати, про особисту гігієну, а ще про стосунки батьками у цей період, стосунки з друзями, як проявляти свої почуття і переживати, коли хтоcь не відповідає взаємністю, про гормони та емоційний інтелект і як з гумором ставитись до неприємностей, які зі всіма трапляються. На сторінці ви можете завантажити книгу Про тебе справжню. 50 уроків до свого мінливого тіла в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Про тебе справжню. 50 уроків до свого мінливого тіла належить до жанру Книги про дорослішання для дітей. Електронна книга автора Марава Ібрагім повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Про тебе справжню. 50 уроків до свого мінливого тіла - Марава Ібрагім
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Світлана
Світлана
23 серпня 2024 17:55
Книга "Про тебе справжню. 50 уроків до свого мінливого тіла" Марави Ібрагім вражає своєю щирістю та глибиною. Авторка майстерно поєднує особистий досвід з практичними порадами, що надихають на прийняття себе і свого тіла у всіх його проявах. Це читання не лише для жінок, але й для всіх, хто прагне зрозуміти і полюбити себе.
Правовласникам