Книги » Новинки » Відчуй свою силу
Відчуй свою силу
Fb2

Книга Відчуй свою силу Джамія Вілсон скачать fb2

Назва: Електронна книга Відчуй свою силу
ISBN: 9786177563951
Мова: Українська
Видавництво: #книголав
Оригінальна назва: Step Into Your Power
Кількість сторінок: 64
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Відчуй свою силу fb2

Короткий зміст книги Відчуй свою силу - Джамія Вілсон

Яскрава і надихаюча, ця книжка-порадниця стане підтримкою для всіх дівчат, які перебувають на початку свого становлення, у період, коли вже не хочеться, щоб тебе вважали дитиною, у період перших протестів і заяв, перших закоханостей, пошуку своїх орієнтирів. Вона допоможе встановити свої межі, впоратись зі страхами та невпевненістю, наважитися бути собою і, можливо, навіть змінити світ.
1. Вона навчить:
- вибирати себе у першу чергу: свої цілі, плани, цінності,
- відчувати свої емоції,
- піклуватись про своє фізичне та ментальне здоров’я,
- не боятись викликів і рухатись назустріч собі.
2. Вона радить не мовчати, коли тебе ображають, цькують у школі і куди звернутись, коли це сталось.
3. Розказує, як знайомитись і розпізнати справжніх друзів, як об’єднуватись у спільноти і разом втілювати корисні ініціативи.
4. Вчить як складати свої плани та досягати мету і чому у цьому не обійтись без книжок. Зрештою, вона вчить як завжди віднаходити свою силу На сторінці ви можете завантажити книгу Відчуй свою силу в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Відчуй свою силу належить до жанру Популярна психологія. Електронна книга автора Джамія Вілсон повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Відчуй свою силу - Джамія Вілсон
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
24 серпня 2024 21:22
"Відчуй свою силу" Джамії Вілсон — це надихаюча книга, яка закликає читачок приймати свою унікальність і силу. Авторка майстерно поєднує особистісні історії з глибокими роздумами, що стимулюють до самоусвідомлення та впевненості в собі. Це справжній посібник для тих, хто прагне віднайти свій голос у світі.
Правовласникам