Книги » Новинки » Зелена,19
Зелена,19
Fb2

Книга Зелена,19 Марк Лівін скачать fb2

Назва: Електронна книга Зелена,19
ISBN: 978-617-7820-63-4
Мова: Українська
Видавництво: #книголав
Кількість сторінок: 272
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Зелена,19 fb2

Короткий зміст книги Зелена,19 - Марк Лівін

До видання увійшли найвідоміші повісті українського письменника, журналіста та видавця The Village Україна Марка Лівіна — «Бабине літо» та «Рікі та дороги», а також оповідання «Уяви, що тут бузок» та «Стриж чорний».
Твори автора стали бестселерами та неодноразово опинялися у довгих та коротких списках літературних премій. За повістю «Бабине літо» створили також сценарій, що став одним із переможців конкурсу «Коронація слова», а «Рікі та дороги» представлена у престижному міжнародному каталозі IBBY.
«Усі чотири тексти цієї збірки об’єднані тим же сумом – поверненням дорослого у дім, в якому він зростав. Тепер, здається, там усе не так, як колись, і ледь не єдине, що залишається — це перезбирувати себе самого у ретроспективі. Згадувати якісь події, розглядати та обмацувати давні речі, відтворювати за допомогою запахів та смаків сюжети дитинства. І, виявляється, цей процес стає цілющим для душі, розумієш, що щем запросто може стати любов’ю — до себе та своєї історії. Усі події цієї збірки, чи то грядки з «Бабиного літа», чи ґанок зі «Стрижа чорного», у різний спосіб та в різний час відбулися за однією адресою – вул. Зелена, 19. Це місце, в якому я народився як автор. І мені б хотілося зафіксувати його у власній історії», — розповідає про появу нового видання Марк Лівін.
Читачі зможуть насолодитися не лише творчим доробком автора, зібраним під однією палітуркою, а й ексклюзивним художнім оформленням від ілюстраторки, переможниці міжнародних конкурсів Євгенії Гайдамаки. На сторінці ви можете завантажити книгу Зелена,19 в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Зелена,19 належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Марк Лівін повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Зелена,19 - Марк Лівін
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Валентин
Валентин
23 серпня 2024 18:33
"Зелена, 19" Марка Лівіна - це захоплююча і емоційна історія, що відображає складнощі людських взаємин та пошуки себе в сучасному світі. Автор майстерно переплітає реалії життя з філософськими роздумами, що змушує замислитися над важливими питаннями існування. Книга залишає після себе глибокий слід і надихає на переосмислення власних цінностей.
Правовласникам