Книги » Новинки » Казки баби Гавришихи II
Казки баби Гавришихи II
Fb2

Книга Казки баби Гавришихи II Олег Гавріш скачать fb2

Назва: Електронна книга Казки баби Гавришихи II
ISBN: 978-617-7959-59-4
Мова: Українська
Видавництво: Час Змін Інформ
Кількість сторінок: 424
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Казки баби Гавришихи II fb2

Короткий зміст книги Казки баби Гавришихи II - Олег Гавріш

«Казки баби Гавришихи ІІ» не просто захопливі історії, від яких неможливо відірватися. Ця книга — відкрита брама у таємничий світ містичних пригод, густо замішаних на глибокому вивченні та опрацюванні українського фольклору.
«Казки баби Гавришихи» — не дослівний переказ народної мудрості. Це авторські оповідки, від яких кидає в жар і холод, це балансування на межі добра і зла, боротьба між світлом і чорним потойбіччям.
Поринайте в світ пригод, пийте мудрість повними квартами і не відкладайте книгу, аж поки не перегорнете останню сторінку. На сторінці ви можете завантажити книгу Казки баби Гавришихи II в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Казки баби Гавришихи II належить до жанру Дитячі казки і міфи. Електронна книга автора Олег Гавріш повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Казки баби Гавришихи II - Олег Гавріш
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Жанна
Жанна
23 серпня 2024 18:44
"Казки баби Гавришихи II" Олега Гавріша вражають своєю чарівністю та глибиною. Автор майстерно поєднує традиційний фольклор із сучасними мотивами, створюючи незабутнє читання для дітей і дорослих. Це книга, яка не тільки розважає, але й навчає, занурюючи у світ магії та мудрості.
Правовласникам