Книги » Новинки » Норд. Велика Зима
Норд. Велика Зима
Fb2

Книга Норд. Велика Зима Айя Нея скачать fb2

Автор: Айя Нея
Назва: Електронна книга Норд. Велика Зима
ISBN: 978-617-95193-3-8, 978-617-95193-2-1
Мова: Українська
Видавництво: БукБанда
Кількість сторінок: 300
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Норд. Велика Зима fb2

Короткий зміст книги Норд. Велика Зима - Айя Нея

Я з родиною живу в Борре. Це невелике селище коло стародавнього лісу. Тут зими тривають довгі місяці, а літо швидко минає. Щороку на свято Йоль ми вшановуємо богів та духів. Вітаємо пришестя доброго Пана — Короля Сонце, що дарує нам врожай, оберігає отару від морозів, захищає мисливців від вовків.
Найдовша ніч минала, а за зимою завжди чекало літо. Та хтось з мудрих помітив, що літо стає дедалі холоднішим, а ночі — довшими. В лісах тепер небезпечно полювати, бо там з’явилися чудовиська. Кажуть, це тому, що баланс між силами добра та зла, між темрявою та світлом було порушено. На Півночі, де захована магія світу, де росте Велике дерево, — з’явився новий король: жорстокий та лихий. Він вбив Короля Сонце й заволодів його чарами, тому наш світ приречений... На сторінці ви можете завантажити книгу Норд. Велика Зима в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Норд. Велика Зима належить до жанру Сучасне фентезі. Електронна книга автора Айя Нея повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Норд. Велика Зима - Айя Нея
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євген
Євген
24 серпня 2024 00:22
"Норд. Велика Зима" Айя Нея вражає своєю атмосферою та глибокими персонажами. Автор майстерно передає холодні простори Півночі, створюючи напружену і захопливу історію про виживання та боротьбу. Книга залишає після себе відчуття емоційної глибини та бажання дослідити ще більше.
Правовласникам