Книги » Новинки » Веселковий дивосвіт
Веселковий дивосвіт
Fb2

Книга Веселковий дивосвіт Тетяна Строкач скачать fb2

Назва: Електронна книга Веселковий дивосвіт
ISBN: 978-617-7959-41-8
Мова: Українська
Видавництво: Час Змін Інформ
Кількість сторінок: 108
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Веселковий дивосвіт fb2

Короткий зміст книги Веселковий дивосвіт - Тетяна Строкач

Любов до України, її природи, звичаїв, народного фольклору, добрий гумор та гарний настрій дарує читачам у віршованій формі Тетяна Строкач – авторка збірки «Веселковий дивосвіт».
Книга ілюстрована малюнками Марини Бабич, Софії Брикси, Юлії Бойко, Дарини Болотової, Ілани Можарової – учасників гуртка «Чарівний пензлик», який діє в бібліотеці-філіалі №6 КЗ БМР Білоцерківська міська ЦБС ім. П.Красножона, та студії «Азалія» (ЦТДЮ «Соняшник»). Керівник: Людмила Красніцька-Луцик, член спілки майстрів декоративно-ужиткового мистецтва Білоцерківщини, лауреат міської літературно-мистецької премії ім. М.Віграновського. На сторінці ви можете завантажити книгу Веселковий дивосвіт в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Веселковий дивосвіт належить до жанру Книги про поезію для дітей. Електронна книга автора Тетяна Строкач повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Веселковий дивосвіт - Тетяна Строкач
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
23 серпня 2024 20:11
Книга "Веселковий дивосвіт" Тетяни Строкач захоплює своїм яскравим стилем і магічними сюжетами, що перенесуть читача у світ фантазії та пригод. Автор майстерно поєднує елементи казки та реальності, створюючи неповторну атмосферу, яка надихає на добрі вчинки і мрії. Рекомендую всім, хто прагне втекти від буденності і зануритися у світ чудес!
Правовласникам