Книги » Новинки » Казка про козака Степана його пригоди і кохання
Казка про козака Степана його пригоди і кохання
Fb2

Книга Казка про козака Степана його пригоди і кохання Костянтин Климчук скачать fb2

Назва: Електронна книга Казка про козака Степана його пригоди і кохання
ISBN: 978-617-7477-51-7
Мова: Українська
Видавництво: Час Змін Інформ
Кількість сторінок: 16
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Казка про козака Степана його пригоди і кохання fb2

Короткий зміст книги Казка про козака Степана його пригоди і кохання - Костянтин Климчук

Побудована на українському фольклорі віршована казка білоцерківського літератора Костянтина Климчука несе в собі і характерні казкові особливості та персонажі, як от чорт чи козак-характерник, і реальні факти буремної минувщини України кількох десятиліть після смерті Богдана Хмельницького, яка за братовбивчі розбрати і криваву боротьбу між пропольськими, промосковськими й незалежницькими течіями в середовищі тодішньої козацької старшини залишилася в історії, думах і художніх творах України періодом Руїни.
Якщо козак Степан, його побратим Охрім чи наречена Калина є вигаданими автором літературними героями, то гетьман Іван Виговський — цілком реальна історична постать. При всій суперечливості своєї внутрішньої і зовнішньої політики він є славним гетьманом України, який на тривалий час захистив нашу землю від захланного московського загарбання. На сторінці ви можете завантажити книгу Казка про козака Степана його пригоди і кохання в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Казка про козака Степана його пригоди і кохання належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Костянтин Климчук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Казка про козака Степана його пригоди і кохання - Костянтин Климчук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
23 серпня 2024 20:44
"Казка про козака Степана, його пригоди і кохання" Костянтина Климчука вражає живописними описами українських традицій та захоплюючими пригодами головного героя. Автор майстерно поєднує елементи фольклору з романтичною історією, що робить книгу цікавою для читачів усіх вікових категорій. Це справжня насолода для тих, хто цінує українську культуру та казкові повісті.
Правовласникам