Книги » Новинки » Тричі не вмирати. Наречена
Тричі не вмирати. Наречена
Fb2

Книга Тричі не вмирати. Наречена Олег Говда скачать fb2

Назва: Електронна книга Тричі не вмирати. Наречена
ISBN: 978-966-03-8445-3
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 316
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Тричі не вмирати. Наречена fb2

Короткий зміст книги Тричі не вмирати. Наречена - Олег Говда

Хотіли допомогти, а вийшло, як завжди... Не передав би ар­хістратиг Михаїл козакам свій стяг, може, й Сатана не послав би на землю чорта Босоркуна, щоб реліквію ту здобути. Але не так легко у запорожців відібрати те, що їм самим треба.
Отож така веремія затіялася, що вже й не зрозуміти, хто за ким женеться і від кого тікає. І з кожним днем та вервиця лише більшає. Молодий козак-характерник, чарівник-недоучка, перевертень з таємного розшуку Івана IV, татарська шаманка... Ну, і звичайно ж, чорт Босоркун... Кому пощастить, хто першим знайде Тимофія Куницю і штандарт архістратига, якщо старий козак наче крізь землю провалився?
Про все це та ще багато іншого читачі дізнаються з другої книжки циклу «Тричі не вмирати» «Наречена». На сторінці ви можете завантажити книгу Тричі не вмирати. Наречена в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Тричі не вмирати. Наречена належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Олег Говда повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Тричі не вмирати. Наречена - Олег Говда
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Кирило
Кирило
6 вересня 2024 13:55
"Тричі не вмирати. Наречена" Олега Говди — це захоплюючий роман, який майстерно поєднує елементи містики та психологічної драми. Автор вміло грає зі стереотипами і створює непросту атмосферу, що тримає в напрузі до останньої сторінки. Книга залишає після себе багато роздумів про кохання, втрати та другі шанси.
Правовласникам