Книги » Новинки » Диво для Данилка
Диво для Данилка
Fb2

Книга Диво для Данилка Євген Хміль скачать fb2

Назва: Електронна книга Диво для Данилка
ISBN: 978-617-7959-63-1
Мова: Українська
Видавництво: Час Змін Інформ
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Диво для Данилка fb2

Короткий зміст книги Диво для Данилка - Євген Хміль

Чому люди роблять добро? Що керує благородними намірами «врятувати світ» або хоча б його часточку: любов, бажання слави чи наївна небайдужість до чужої біди?
Нова книжка Євгена Хміля «Диво для Данилка» не лише про добродійників, які не залишаються осторонь людського лиха. Вона про копітку працю над втіленням мрій і небезпеку спокуси; про тяжку ношу образ минулого і розмаїття вибору, в якому легко дезорієнтуватися на шляху до мети. А ще про кохання, заради якого хтось готовий на диво, а хтось, можливо, й на злочин… На сторінці ви можете завантажити книгу Диво для Данилка в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Диво для Данилка належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Євген Хміль повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Диво для Данилка - Євген Хміль
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
23 серпня 2024 21:00
Книга "Диво для Данилка" Євгена Хміля вражає теплом і щирістю, занурюючи читача у світ дитячих мрій та фантазій. Автор майстерно передає емоції та переживання героя, створюючи атмосферу, сповнену надії і доброти. Це чудова історія, яка надихає як дітей, так і дорослих вірити в дива.
Правовласникам