Книги » Новинки » Мамонт
Мамонт
Fb2

Книга Мамонт П’єр Самсон скачать fb2

Назва: Електронна книга Мамонт
ISBN: 978-617-7654-82-6
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Анетти Антоненко
Кількість сторінок: 280
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Мамонт fb2

Короткий зміст книги Мамонт - П’єр Самсон

Монреаль середини тридцятих років минулого століття. Криза. Велике безробіття, насамперед у середовищі іммігрантів. Людей викидають із квартир за несплату комірного. Мамонт чинить спротив такому виселенню і гине від кулі поліцейського біля своїх речей, які вже винесли на вулицю.
Сумна доля Мамонта — Микити Зінчука, безробітного українця, який приїхав на чужину шукати кращої долі, — стала темою важливого соціально-історичного роману П’єра Самсона.
«Мамонт» — це подорож у часі, ідеальне поєднання вигадки й реальних фактів, розповідь про справжніх людей, наділених палкими почуттями, готових до боротьби з викликами свого часу.
Це історія, яка занурює нас у тодішній космополітичний Монреаль, з його депресією, злиднями, напруженістю між релігіями та культурами й активними комуністичними рухами.
П’єр Самсон присвятив свою історію «людям, які чинять опір».
Це історія про нас. Українців. На сторінці ви можете завантажити книгу Мамонт в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мамонт належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора П’єр Самсон повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мамонт - П’єр Самсон
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам