Книги » Новинки » Пармський монастир
Пармський монастир
Fb2

Книга Пармський монастир Фредерік Стендаль скачать fb2

Назва: Електронна книга Пармський монастир
ISBN: 978-966-03-9092-8
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: La Chartreuse de Parme
Кількість сторінок: 478
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Пармський монастир fb2

Короткий зміст книги Пармський монастир - Фредерік Стендаль

Стендаль (Анрі Марі Бейль, 1783—842) — один з найвідоміших французьких письменників ХІХ століття. Стефан Цвейг назвав його «новим Коперником в астрономії серця» і великим знавцем людської душі.
Будучи учасником наполеонівських війн, зокрема й в Італії Стендаль створив чудовий образ цієї країни в одному із своїх шедеврів — романі «Пармський монастир», де органічно поєдналися романтизм і реалізм. Автор показує що в роздрібненій Італії першої третини ХІХ століття немає місця таким людям, як головний герой Фабріціо дель Донго, людям з вільною душею і багатою уявою, з палкими почуттями і таким самим прагненням щастя. Витончене зображення Стендалем героїв роману дає змогу назвати «Пармський монастир» найпоетичнішим твором письменника. На сторінці ви можете завантажити книгу Пармський монастир в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Пармський монастир належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Фредерік Стендаль повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Пармський монастир - Фредерік Стендаль
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Лариса
Лариса
1 вересня 2024 19:11
"Пармський монастир" Фредеріка Стендаля — це глибока і пронизлива історія про любов, свободу та пошук сенсу життя. Автор майстерно поєднує психологічну глибину персонажів з соціальною критикою, створюючи багатошарову картину італійського суспільства. Читання цієї книги залишає після себе багато роздумів і емоцій, підтверджуючи геніальність Стендаля.
Правовласникам