Книги » Новинки » Сув'язь
Сув'язь
Fb2

Книга Сув'язь Євген Хміль скачать fb2

Назва: Електронна книга Сув'язь
ISBN: 978-966-2955-46-0
Мова: Українська
Видавництво: Видавець Корбуш
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Сув'язь fb2

Короткий зміст книги Сув'язь - Євген Хміль

Що заховано в серці тих, хто волею долі опинився далеко від рідної вітчизни? Як складається життя українців у Туманному Альбіоні? Україна для героїв твору не просто далекий і щемливий спогад. Минуле відлунюється у їхніх вчинках і рвучко вривається у сьогодення.
Молодий бізнесмен Стефан, підданий Її Величності, супроводжує свого батька в поїздці на Батьківщину. Подорож круто і несподавано змінює його життя та допомагає знайти відповіді на безліч запитань.
«Сув’язь» – роман, у якому переплетено ліричні і драматичні події, які важко розплутати, а ще важче осягнути. Але найперше це роман про кохання у найрізноманітніших його виявах. Про таке кохання, для якого не існує ні перешкод, ні часу, ні відстаней.
Для читачів віком від 16 років. На сторінці ви можете завантажити книгу Сув'язь в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Сув'язь належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Євген Хміль повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Сув'язь - Євген Хміль
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євген
Євген
23 серпня 2024 22:33
Книга "Сув'язь" Євгена Хміля вражає глибиною сюжету та емоційною наповненістью. Автор майстерно переплітає теми взаємозв'язків і людських стосунків, створюючи неперевершену атмосферу. Це справжній витвір мистецтва, який залишає слід у пам'яті й змушує замислитися.
Правовласникам