Книги » Новинки » Щоденник мрійника
Щоденник мрійника
Fb2

Книга Щоденник мрійника Іван Маслюк скачать fb2

Назва: Електронна книга Щоденник мрійника
ISBN: 978-617-7933-47-1
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo Publishing
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Щоденник мрійника fb2

Короткий зміст книги Щоденник мрійника - Іван Маслюк

«Щоденник мрійника» — це буквально щоденник, хіба що без точного датування. Буквально мрійника, адже Іван ішов за мрією, запаливши своєю наполегливістю та впертістю і найближчих соратників, і десятки людей, які підтримували всю команду On 3 Wheels дорогою до… океану.
Хлопець, який народився із ДЦП, за 100 днів подолав 5000 км від Львова до Лісабона на спеціальному велосипеді, крутячи педалі руками. Уявіть, що ви тягнете з криниці воду. І так упродовж цілого дня, тисячі відер за десять десятків днів. Неймовірно, правда? Іван не раз був ладен здатися — і він відверто пише про всі свої переживання і почуття, не даючи дороги патетиці й героїзму, а натомість пропускаючи уперед юний запал і шалену енергію своєї мрії. На радість тим, хто вірив у цих 20-річних відчайдухів. Вірте і ви, адже сміливі завжди мають щастя. На сторінці ви можете завантажити книгу Щоденник мрійника в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Щоденник мрійника належить до жанру Записки мандрівників. Електронна книга автора Іван Маслюк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Щоденник мрійника - Іван Маслюк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Кирило
Кирило
24 серпня 2024 02:00
"Щоденник мрійника" Івана Маслюка – це глибокий і натхненний твір, який запрошує читача зануритися в унікальний світ мрій та ідей. Автор майстерно поєднує філософські роздуми з особистими переживаннями, що робить книгу надзвичайно близькою та зрозумілою. Це справжня знахідка для тих, хто прагне знайти свій шлях у житті та вірити в свої мрії.
Правовласникам