Книги » Новинки » Дим
Дим
Fb2

Книга Дим Марта Палаццезі скачать fb2

Назва: Електронна книга Дим
ISBN: 9786170970145
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Оригінальна назва: Nebbia
Кількість сторінок: 160
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Дим fb2

Короткий зміст книги Дим - Марта Палаццезі

Тринадцятирічний Клей живе у лондонських нетрях. Життя його могло йти незмінною течією: він міг продовжувати працювати золотарем, охороняти свою територію від інших таких самих банд та отримувати мудрі поради від прийомного батька Старого Сала.
Як виголошують усі афіші, серед номерів буде незвичайне видовище — останній вовк у всій Великій Британії! Клей опиняється перед вовчою кліткою. Дим, як він його називає, лютий і непідвладний, а методи приборкувачів — жорстокі і не людські. Віднині метою хлопця стає звільнити вовка та повернути додому — у дику природу. На сторінці ви можете завантажити книгу Дим в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Дим належить до жанру Оповідання та повісті про тварин для дітей. Електронна книга автора Марта Палаццезі повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Дим - Марта Палаццезі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Анна
Анна
24 серпня 2024 06:00
"Дим" Марти Палаццезі - це захоплююча та емоційна історія, яка порушує важливі теми ілюзій та реальності у сучасному світі. Авторка майстерно малює образи, що залишають глибокий слід в душі читача. Книга спонукає замислитися над власними прагненнями і страхами, залишаючи по собі відчуття невимушеного співпереживання.
Правовласникам