Книги » Новинки » Острів доктора Моро
Острів доктора Моро
Fb2

Книга Острів доктора Моро Герберт Уеллс скачать fb2

Назва: Електронна книга Острів доктора Моро
ISBN: SMP2200000183354
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Оригінальна назва: The Island of Dr. Moreau
Кількість сторінок: 195
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Острів доктора Моро fb2

Короткий зміст книги Острів доктора Моро - Герберт Уеллс

Герберт Веллс поряд з Мері Шеллі, Едгаром Елланом По та Жулем Верном, вважається одним із засновників сучасної наукової фантастики.
Протягом творчого життя (з 1895) Веллс написав близько 40 романів і багато оповідань, більше десятка полемічних творів на філософські теми і приблизно стільки ж робіт про перебудову суспільства, дві всесвітні історії, близько 30 томів з політичними і соціальними прогнозами.
Романи забезпечили письменникові славу найзначнішого експериментатора в жанрі наукової фантастики і показали його здатність зробити правдоподібною найзухвалішу вигадку.
Переклад Дмитра Паламарчука. На сторінці ви можете завантажити книгу Острів доктора Моро в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Острів доктора Моро належить до жанру Генна інженерія. Електронна книга автора Герберт Уеллс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Острів доктора Моро - Герберт Уеллс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Світлана
Світлана
24 серпня 2024 08:11
"Острів доктора Моро" Герберта Уеллса — це захоплюючий роман, який порушує глибокі питання про мораль, науку та людську природу. Відчуття тривоги і жаху, що пронизує сюжет, змушує замислитися над наслідками експериментів над життям. Це класика, яка залишає після себе багато питань і роздумів про межі науки та етики.
Правовласникам