Книги » Новинки » Невидима людина
Невидима людина
Fb2

Книга Невидима людина Герберт Уеллс скачать fb2

Назва: Електронна книга Невидима людина
ISBN: 978-966-03-9791-0
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 220
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Невидима людина fb2

Короткий зміст книги Невидима людина - Герберт Уеллс

Видатний британський письменник Герберт Веллс (1866—1946) — автор близько 40 романів, один з першопрохідців у жанрі наукової фантастики. Ще на початку XX ст. він передбачив великі відкриття, які змінять долю людства, намалював картини майбутнього. Його твори відрізняються ори­гінальністю, непередбачуваним сюжетом і яскравими, цікавими героями. А деякі винаходи, описані ним іще сто років тому, існують і сьогодні.
«Невидима людина» — це трагічна історія вченого Гриффіна, який зробив дивовижне відкриття і вважає себе «надлюдиною». Кинувши виклик людству, він свій талант ученого звернув у зло. Але програв. Роман, написаний у 1897 році, вирізняється напруженим, майже детективним сюжетом і вражає поєднанням психологічної та побутової до­стовірності з фантастичністю подій.
До видання також увійшла «Повість про дні майбутні» Герберта Веллса, що була написана в 1899-му і не перевидавалася українською з 1930 року. На сторінці ви можете завантажити книгу Невидима людина в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Невидима людина належить до жанру Фантастика. Електронна книга автора Герберт Уеллс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Невидима людина - Герберт Уеллс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дарина
Дарина
26 серпня 2024 17:55
«Невидима людина» Герберта Уеллса — це захоплюючий роман, який досліджує теми самотності, відчуженості та наслідків наукових експериментів. Досить оригінальний сюжет і проникливі роздуми про людську природу роблять цю книгу актуальною і сьогодні. Стиль автора вражає своєю майстерністю, а персонажі запам'ятовуються своєю глибиною і складністю.
Правовласникам