Книги » Новинки » Територія брехні
Територія брехні
Fb2

Книга Територія брехні Микола Хомич скачать fb2

Назва: Електронна книга Територія брехні
ISBN: 978–617–7249–13–8
Мова: Українська
Видавництво: Юніверс
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Територія брехні fb2

Короткий зміст книги Територія брехні - Микола Хомич

Київська Русь, XI століття. Князь Володимир і Рогнеда, Ярослав Мудрий і його наречена — шведська принцеса Інгігерда. Наскільки правдиво відображені події минулого в літописах і скандинавських сагах? З впевненістю можна стверджувати лише те, що в минулому люди відчували, страждали і любили, як у наш час.
Прочитавши стародавні графіті на стінах київського собору Святої Софії і розгадавши їхню таємницю, герої роману «Територія брехні» вирушають у подорож до Скандинавії — батьківщини нареченої Ярослава Мудрого Інгігерди.
Герої роману — наші сучасники. Випадкова зустріч змушує їх зануритися в тисячолітню таємницю. Бажання докопатися до правди минулого несподівано розкриває загадки їхнього особистого життя. Минуле нікуди не зникло. Носіями яких генів є ми, нащадки Київської Русі? На сторінці ви можете завантажити книгу Територія брехні в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Територія брехні належить до жанру Історичний детектив. Електронна книга автора Микола Хомич повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Територія брехні - Микола Хомич
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
24 серпня 2024 08:33
"Територія брехні" Миколи Хомича вражає глибоким аналізом сучасного суспільства та його ілюзій. Автор майстерно поєднує реальні історії з філософськими роздумами, що змушує задуматися про правду і обман у нашому житті. Це книга, яка залишає слід у душі та спонукає до переосмислення власних переконань.
Правовласникам