Книги » Новинки » 1. У павутинні інтриг
1. У павутинні інтриг
Fb2

Книга 1. У павутинні інтриг Ярослава Дегтяренко скачать fb2

Назва: 1. У павутинні інтриг
ISBN: 978-617-12-9799-9
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 336
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать 1. У павутинні інтриг fb2

Короткий зміст книги 1. У павутинні інтриг - Ярослава Дегтяренко

1349 рік. Великий князь Любарт Ґедимінович, володар Галичини та Волині, повдовів, тому їде до Новогрудка брати шлюб з ростовською князівною Ольгою Костянтинівною. Князеві потрібен спадкоємець і вигідні звʼязки, тоді як для юної Ольги цей шлюб — сповнений трепету життєвий крок. Чи зможе вона здобути кохання чи бодай прихильність старшого і такого владного чоловіка?
Гуляючи весілля, князь і гадки не мав, що тим часом давній суперник польський король Казимир оплів його державу павутинням інтриг і зради. За відсутності Любарта бояри здають Казимирові більшу частину князівства. Польський король упевнений, що забере у Любарта Русь. Але всупереч лихій долі князь готовий боротися за свою державу. На сторінці ви можете завантажити книгу 1. У павутинні інтриг в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання 1. У павутинні інтриг належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Ярослава Дегтяренко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу 1. У павутинні інтриг - Ярослава Дегтяренко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Микола
Микола
15 серпня 2024 13:00
"У павутинні інтриг" Ярослави Дегтяренко – захоплюючий роман, який вражає своєю майстерно сплетеною сюжетною лінією та глибокими персонажами. Авторка тонко передає атмосферу та емоції, які не відпускають до останньої сторінки. Це книга, яка залишає по собі відчуття загадки і бажання зануритися в її світ знову.
Правовласникам