Книги » Новинки » Біль і гнів
Біль і гнів
Fb2

Книга Біль і гнів Анатолій Дімаров скачать fb2

Назва: Електронна книга Біль і гнів
ISBN: SMP2200000183309
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Біль і гнів fb2

Короткий зміст книги Біль і гнів - Анатолій Дімаров

У романі «Біль і гнів» описується боротьба українців у часи II Світової війни у буремні 1940-і , під час окупації. У книзі простежуються долі багатьох персонажів, знайомих читачам з попереднього твору письменника «І будуть люди». Як і у першому романі, цензура повикреслювала цілі розділи твору.
Загалом творчий доробок Анатолія Дімарова становить кілька десятків томів. За другий том роману «Біль і гнів» (1974, 1980) Дімаров був нагороджений Шевченківською премією. На сторінці ви можете завантажити книгу Біль і гнів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Біль і гнів належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Анатолій Дімаров повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Біль і гнів - Анатолій Дімаров
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
24 серпня 2024 08:55
«Біль і гнів» Анатолія Дімарова — це глибоке і проникливе дослідження людських почуттів у складні часи. Автор майстерно поєднує емоційний заряд з соціальною критикою, змушуючи читача задуматися про справедливість і людяність. Книга залишає після себе відчуття катарсису і спонукає до роздумів про власні переживання.
Правовласникам