Книги » Новинки » Волинські легенди
Волинські легенди
Fb2

Книга Волинські легенди Анатолій Дімаров скачать fb2

Назва: Електронна книга Волинські легенди
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 46
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Волинські легенди fb2

Короткий зміст книги Волинські легенди - Анатолій Дімаров

Збірка оповідань і новел «Волинські легенди» є зразком ранньої творчості відомого українського письменника, лауреата Державної премії імені Тараса Шевченка — Анатолія Дімарова.
Анатолій Дімаров — майстер соціально-психологічної прози, автор захопливих книжок для дітей. Найвідомішими творами автора є «Його сім’я», «Ідол», «Шляхами життя», «І будуть люди», «Біль і гнів», «Син капітана», «Вершини», «Прожити й розповісти», «На коні й під конем», «Друга планета». На сторінці ви можете завантажити книгу Волинські легенди в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Волинські легенди належить до жанру Книги оповідання та короткі історії. Електронна книга автора Анатолій Дімаров повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Волинські легенди - Анатолій Дімаров
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
10 вересня 2024 23:00
«Волинські легенди» Анатолія Дімарова вражають глибоким зануренням у фольклор та традиції Волині. Автор майстерно поєднує історичні події з міфами, створюючи живий портрет краю. Книга залишає після себе відчуття чарівності та бажання дослідити рідні землі.
Правовласникам