Книги » Новинки » Чорний Місяць
Чорний Місяць
Fb2

Книга Чорний Місяць Микола Хомич скачать fb2

Назва: Електронна книга Чорний Місяць
ISBN: 978-966-8448-18-8
Мова: Українська
Видавництво: Друге дихання
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Чорний Місяць fb2

Короткий зміст книги Чорний Місяць - Микола Хомич

«Чорний Місяць» – це синтез детективного, містичного й любовного романів про Київ, в якому переплелися події початку ХХ століття і нашого часу. Головний герой роману подорожує у просторі й часі, занурюючись у світ шляхетності, розкоші й кохання.
Микола Хомич увірвався в літературу в зрілому віці. Вже перші його твори показали, що в літературі з’явився серйозний письменник, що глибоко проникає в життя людини й суспільства. Він – автор збірки оповідань «Ніч русалки» (2011), романів «Час» (2012), «Територія брехні» (2013, 2016), «Загадка гробниці» (2016, 2017). Лауреат Міжнародної премії «Воїн світла», конкурсу найкращої книжки року «Глиняний кіт», Міжнародної літературної премії «Дон Кіхот», премії журналу «Радуга». Його книжки видавалися українською, російською, азербайджанською мовами.
Лейтмотивом творчості письменника є проблема повернення втраченої історичної пам’яті. На сторінці ви можете завантажити книгу Чорний Місяць в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Чорний Місяць належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Микола Хомич повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Чорний Місяць - Микола Хомич
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євген
Євген
24 серпня 2024 14:44
"Чорний Місяць" Миколи Хомича — це захоплюючий роман, що майстерно поєднує елементи фантастики та філософії. Автор створює незабутній світ, наповнений загадками і глибокими роздумами про людську природу. Книга залишає після себе багато питань і спонукає до роздумів, тому її варто прочитати всім, хто цінує якісну літературу.
Правовласникам